Oct. 29, 2012

Idag har jag varit på ösby (troligtvis mitt blivande gymnasium) för att kolla lite och så, jag var den ända som kom dit så det blev ju liiite pinsamt. :p Sedan när jag kom hem så åkte jag direkt till ridningen. Vi hoppade och jag red Capena, det gick faktiskt riktigt bra. :)
Imorgon ska jag åka till stallet och köra Lillen, en liten gullig shettis. :) Jag har aldrig kört någon förut, men det ska nog gå bra. :)

blockflöjtspelande

Nu har jag precis sagt upp mitt blockflöjtspelande. ;) Det känns fett sorgligt men samtidigt ganska skönt att slippa det. Men jag får spela hemma med mamma istället för jag vill ju inte glömma bort hur man gör... ;)
Nu ska jag gå och plugga spanska, har glosor till imorgon. :/ Önska mig lycka till! ;)Enköpings luciatåg

Jag ska vara med i enköpings luciatåg i år! :D Ledaren sms:de och frågade om jag ville vara med, min sånglärare hade tydligen tipsat mig. Det kommer bli sjukt kul! :D Det ända dumma med det är att jag kanske inte kan vara med i skolans luciatåg för jag har för mig att man måste ta ledigt från skolan på lucia i så fall. :/ men jag hoppas att jag kan vara med i det också. :)


Beställt

Igår hjälpte mamma mig med att beställa nya ridskor och chaps från hööks. Jag har aldrig ridit med chaps förut men jag hittade några billiga syntetschaps, så jag tänker pröva det. :) Hoppas att allt passar, men annars är det ju bara att skicka tillbaks det. :)
 
 

Oct. 13, 2012

Igår åkte jag hem till Ester efter skolan för att följa med henne till stallet. Först så åkte vi till hennes ridskola och så fick jag kolla på när hon red på hennes ridlektion. Och sedan åkte vi till hennes egen häst, Agassi, och så red jag barbacka på honom. Jag brukar inte rida babacka så ofta så jag var lite nervös, men det gick bra. :) Jag galopperade barbacka för första gången! :D Det var riktigt mysigt att rida ut i mörkret, fast det var lite läskigt också då jag är mörkrädd. ;)Douglas :)

A på platsansökan! :D

Idag har jag haft matteprov. Det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra, jag svarade i alla fall på alla uppgifter. :)
Jag har fått tillbaks min platsansökan på svenskan. Jag fick ett A!!! :D Mitt första A någonsin tror jag! ;D Jag är så jäkla glad!! ;D

När jag kom hem så gick jag faktiskt ut och sprang. Jag sprang nästan 4 km tror jag! :D Jag är så sjukt stolt över mig själv! ;D Jag brukar nästan aldrig orka gå ut och springa, men idag så tvingade jag mig själv till det. ;p

Nu ska jag snart åka in till stan för att ha kör och musikal, skojsigt värre. :)

så hemskt!

Idag var Mietek Grocher i våran skola och höll föredrag för alla nior. Han var en fånge i andra världskriget. Han var inne i en gaskammare, men han lyckades smita. Han var med i två dödsmarcher, varje dödsmarch varade i två veckor, men han överlevde det med. Han fick bära massa lik. Han förlorade hela sin familj. Han var 12 år när kriget bröt ut, när det slutade var han 17 år och vägde 22 kg. En människa ska inte behöva vara med om sånna här saker! Det är fruktansvärt!
Mietek Grocher är en riktig kämpe som lyckades överleva denna pina!

Oct. 02, 2012

Nu har jag precis haft sånglektion. Jag tränar på min fullröst just nu, det går väl lite sådär om jag ska vara ärlig. :p
Om en timme och tjugo minuter så har jag kör så det blir väl att jag sitter här helt forever alone och väntar tills den börjar. :p

Igår så hade jag ridlektion. Jag trodde att vi skulle få rida barbacka så jag hade laddat inför det hela veckan. Men då ångrar förstås min ridlärare sig och säger att vi ska få göra det nästa vecka, så då får jag ladda en vecka till... :p Men ridlektionen va ändå skitkul igår. Vi gjorde nått som jag inte kommer ihåg vad det heter just nu, men det va typ att styra hästen i slalom med en hand, flytta en grimma från en pinne till en annan och lite sådant. Det va i alla fall skitkul! ;D


Capena <3


RSS 2.0