Nu har Stina (valpen) åkt hem igen till sin egen familj, tråkigt. Hon är världens snällaste valp och hon betedde sig som om hon hade bott här i hela sitt liv. Jag saknar verkligen att ha hund, men det är ju förstås ett stort ansvar och man blir ju betydligt mer bunden när man har hund än när man har katt. Men jag planerar ändå att köpa hund när jag har gått ut gymnasiet, det är något speciellt med hundar, dom är så himla härliga! 
 
Om en halvtimme ska jag åka till Eve för att ha filmkväll med henne och Ester. Det kommer bli så sjukt kul! :D (hoppas jag) 
 
 
 
 

helg!!

Nu är jag äntligen hemma igen och det är helg, och på måndag är det studiedag så då får jag också vara hemma. :D Det känns som om jag har lyckats komma in i gänget på internatet lite mer den här veckan, vilket är väldigt skönt. Det är ju inte så kul att inte ha någon att vara med, men nu har jag i alla fall fått tillbaks hoppet om att jag kommer få lite vänner ändå. :)
 
I helgen ska jag troligtvis passa en liten boxervalp, hon som jag skrev om i ett annat inlägg. Det ska bli kul, jag saknar verkligen att ha en hund här hemma. Det är i alla fall tur att det bor så många hundar i stallet, fem stycken plus några daghundar ibland. 
På söndag ska jag förhoppningsvis på filmkväll med tjejerna! Jag saknar dom så sjukt mycket nu när vi inte går i samma klass längre. :( <3
 
Ha det bäst! 
 
 

Sep. 26, 2013
Kvällsidrott

Nu sitter jag på bussen på väg in till idrottshallen i sala, vi på internatet ska åka dit och spela fotboll, badminton osv. Mamma och pappa har precis åkt hem, dom var här på föräldrarmöte för alla ettor. Innan det så var jag i stallet här på skolan och red ut en sväng på deras travhästar. Jag red en som heter dark legacy (tobbe) Dom är hur lugna som helst för att vara aktiva travhästar!

Det här blev ett litet snabbt inlägg för min mobil dör snart! :s god natt! :)

Sep. 22, 2013

God kväll!
Idag har jag varit i stallet igen och ridit ut med Anna och Maya. Det blev inte en särskilt avslappnad tur, Jero stack två gånger i traven. Han blir som sten i munnen och drar iväg, det finns inget man kan göra för att stoppa honom. Det är bara att hålla i sig och hoppas på att han stannar när vägen tar slut. Men det är ju inte hans fel, han har ju blivit lärd att han ska trava så fort han kan när han var en travhäst... Jag måste försöka skaffa mig en bra tränare som kan hjälpa mig med honom.

Jag har även övningskört för andra gången i mitt liv, pappa ställde upp lite pinnar och "plankor" på stvallbacken och så fick jag öva på att parkera och att köra upp med ena hjulet på en planka så att jag får lite uppskattning av var hjulen sitter. Det kan ju ha sin fördel att veta det. ;)
Sen efter middagen gick jag ut i ladugården och var med på mjölkningen och så fick pappa ledigt från den idag.

Nu ska jag gå och kolla på någon deckare innan jag går och lägger mig. Imorgon åker jag tillbaks till skolan. -.- God natt!
Lördag

Idag har jag varit i stan med mamma och pappa. Där åkte vi först till brödet och fiskarna för att kolla efter ladugårdskläder till skolan, jag hittade en skaplig vinterjacka för 65:-. Sen efter det åkte vi till maxi och handlade lite mat och hämtade mitt paket från zalando med en ny vinterjacka. :D

Efter stan åkte jag till stallet och red ut med Anna och Maja. Trevligt, trevligt! Anna har köpt en liten, vit boxervalp med prickiga öron. Så jäkla söt! Hon är dock heldöv så jag vet inte hur det kommer gå... och så bits hon, men det gör väl alla valpar. ;)
FRIDAY

 Äntligen fredag! :D Nu väntar en lugn, skön helg tillsammans med familjen och alla djur. <3 
 
Helgens "to do" - lista:
  • Stallet varje dag
  • Övningskörning (bil)
  • Svenskaläxa
  • Baka cupkakes? (Bara för att jag är så sugen på att baka)
  • Jobba? (Jag behöver verkligen pengarna!)
 
 

Paket! :D

Igår när jag kom hem låg det fyra paket till mig i brevlådan från fyndiq som jag beställde i helgen. :D I paken låg det en grön "mobilplånbok" (99:-), svarta jeans (199:-), örhängen med ljusblå sten (19:-) och en svart mössa (60:-). Jag blev skitnöjd över jeansen, dom satt perfekt och mobilplånboken var också sjukt cool! :D Mössan och örhängena vr väl mindre bra... Mössan var typ en meter lång, men det kan nog funka om man viker upp den. Och stenarna på örhängena var anignens för stora för min smak.  Men totalt sett är jag helt nöjd! :)
 
 
 
Just nu har jag håltimme igen från våran engelska lektion då läraren fortfarande är i frankrike med treorna och jag är färdig med uppgiften vi fick. Nu är det 45 min kvar tills våran svenskalektion börjar, sedan ska jag damsuga hela elevhemmet. -.- 
 

chillig skola

Sitter här uppe på elevhemmet igen och gör ingenting. Våran engelskalärare har åkt till Frankrike med lanttreorna för att vara med på deras praktik. Alltså var det bara en lärare som kom och prickade av oss och gav oss någon översättningsuppgift och när vi hade gjort den fick vi gå, och vi kunde nog ha skitit i den också utan att någon hade märkt det. Den här skolan är fett chill!! 
 
Efter skolan tänker jag nog åka hem till min polle och min familj. Jag tror att Jero blir glad om han får en liten ridtur plus att hon som äger stallet göra ville rida ut idag och hon kan inte göra det själv då hon rider en unghäst som inte är inriden till 100% än. Det är ju även skönt att komma härifrån ibland, det kan bli rätt långtråkigt här på eftermiddagarna, man brukar bara sitta och glo på Tv mmellan typ 4 och 7. :s
 
Ha det bra människor! :)
 
 
 
 

håltimme

  Har haft fordonsteknik idag eller vad det nu heter... Det står "fore" på cshemat men jag vete fan vad det betyder, men man lär sig om typ traktorers motorer osv. Idag pratade vi om olika däck, jag fattade ingenting typ! :s Sedan fick vi sluta en och en halv timme tidigare än vad vi egentligen skulle så nu sitter jag här och väntar på att det ska bli lunch, bara en dryg timme kvar! ;)
Efter lunch fortsätter änet "fore" och då ska vi ha prov! Fuck my life! Det ska typ handla om motorns olika delar i en traktor och vad dom är till för. Det kommer säkert gå åt helvete, men jag kör på så gott jag kan. Imorgon har jag också ett prov på olika växter men det tror jag kommer bli rätt lätt för det var typ rödklöver, maskros, åkertistel och sådan skit vi skulle kunna och det är ju typ medfött. :p
Nu har jag nog inget mer att säga för tillfället så ni får väl ha det bra så hörs vi!

Övertalad till att ge bloggandet en 56:e chans...

Nu har mina kompisar övertalat mig till att börja blogga igen, jag är rätt lättpåverkad för er som inte vet det. Det känns väldigt veligt att ta upp bloggandet igen, men nu gör jag det i alla fall och så får vi se hur det går...

Det har hänt en hel del sen sist, jag kan väl ta upp det viktigaste:

● Den nionde juni köpte jag en häst. Han är en 16-årig nordsvensk föredetta travare. Han är värdens bästa häst fast ibland kan han sticka i traven om han blir för pigg, men det är inte mer än naturligt med tanke på att han har varit en travare halva sitt liv.
Han är i alla fall en väldigt stor del av mitt liv och ni lär få läsa mycket om honom här om jag fortsätter med bloggandet. :)

● Jag har börjat på gymnasiet, naturbrukslinjen med inriktning lantbruk. Det är en rolig linje och det känns som om det var rätt val. Dock så är lärarna inte dom bästa vilket är lite tråkigt. I klassen är vi åtta stycken, 6 killar och 2 tjejer, det är ändå rätt kul att det är flest killar. :)
Jag bor även på internat här vilket kan bli lite långtråkigt ibland, jag vill ju kunna vara hemma hos min polle och kissar. Men skolan måste ju gå först som man brukar säga...

Det var väl det viktigaste men det har ju hänt massa mer också.
Nu ska jag återgå till att vara "social" med mina "huskompisar".

Ha det bra så hörs vi! ;)


RSS 2.0