Min fredag

Nu sitter jag i soffan framför sesongspremiären av Lets Dance efter en lång och händelserik dag. I morse var jag och Elvira till ridhuset och tömkörde lilla Lycke. När jag kom hem red jag en barbackatur på Jero i blåsten. Sedan på eftermiddagen var jag och Elvira ute på äventyr. Först hämtade vi en garderob som hon ska placera i sitt nya stall (dit jag brukar åka med Lycke) som hon ska flytta till på söndag. Efter det åkte vi till hennes pålle och tittade till honom innan vi åkte och placerade garderoben där dej skulle vara. Detta tog rätt många timmar och när jag kom hem hade jag god soppa och semla som väntade på mig. Mumsigt! Det blir bildlöst för jag skriver på mammas surfplatta där det inte finns en ända bild, sorry!

Nu är våren här på riktigt!


Pappa goes crazy med motorsågen i traktorhuset!


Handling

I morse var jag och mamma i stan och handlade lite. Först och främst handlade vi mat, livets nödvändighet. Sedan åkte vi till granngården och köpte ryktstenar till mina pållar nu när dom har börjat fälla så och så köpte vi även gångjärn till traktorhuset/mitt garage så vi kan fixa en ny port. Vi åt även god mat och kollade runt i diverse affärer och köpte ett klösträd åt kissarna i försenad födelsedagspresent. Alltid lika kul att få lite egentid med mamma!

Traktorhus städning

På våran gård har vi ett litet trakorhus mestadels fyllt med skräp men även lite annat som störar och dubbelmontage. Så nu ska vi städa ut allt så jag kan parkera min bil där när den kommer, då det är fullt med maskiner och redskap på alla andra ställen. Det blir nog bra till sist, det ända är att vi måste göra ett nytt dörrhål också för dom andra är för små men pappa sa att han hade någon enkel lösning!
Flyttning av störarna

Riskettan

Imorgon är jag bara i skolan fram tills lunch, på eftermiddagen har jag tagit ledigt för att åka in till trafikskolan och göra riskettan. Jag har hört att det är väldigt tråkigt, och jag missar veckans roligaste lektion, men det är ju nödvändigt. Plus att det ingår kaffe och macka, jag gör vad som helst för mat. Tragiskt men sant!

Bästa dagen!

- Vi fick gratis semla och kaffe på förmiddagsfikat, muuuums! - Mina hästar har fått nyverkade hovar och nya skor. - Efter skolan hade jag 70 min körlektion med landsvägskörning mm som gick strålande. - Min uppkörningstid har blivit framflyttad, så nu är det bannemig inte långt kvar! - Jag har ätit matlåda, all mat i låda är så jäkla gott av någon konstig anledning. - Jag har gymmat, eller snarare hoppat runt som en galning till hög musik av ren lycka. Sicken tur jag var ensam säger jag bara. - Och som toppen på allt har jag världens bästa vänner, hästar, familj och pojkvän och min drömbil på väg, det kan inte bli så mycket bättre!

Nya älsklingen!

Den här bilen är min om ca. två veckor när den nuvarande ägaren har hämtat sin nya Volvo. Detta är en fyrhjulsdriven golf kombi från -04. Helt felfri, och går som en klocka, förutom en liten buckla som man inte tänker på. Snacka om att jag är glad!!

Ännu en måndag!

Måndagen är här igen och framför mig har jag en jobbig skolvecka, dock mindre jobbig än vanlig. Idag ska jag kolla på min förhoppningsvis blivande bil, en vit, fyrhjulsdriven golf kombi från 2004. Det är en jag känner som säljer den och hon ska komma till Ösby ikväll så då ska jag samtidigt passa på att kolla på hennes bil som hon ska byta ut så snart hon hittar en ny. Imorgon är det fettisdagen, inte för att jag kommer fira det men ändå. Efter skolan ska jag på körlektion. På torsdag har jag tagit ledigt på eftermiddagen för att gå på riskettan, kanske inte jättekul men nödvändigt. Och det bjuds på kaffe och smörgås så då är det värt det! Fredagen kommer spenderas hemma för jag är leeeeedig, och så ska jag nog träffa lite kompisar! :D

Vädret <3

Det har vart så himla underbart väder idag, strålande sol som värmer upp kropp och själ! Att man kan bli så lycklig av lite sol, det bara spritter i hela kroppen av vårkänslor. Nu är livet på topp!

Glad alla hjärtans dag!

Och grattis till mina kissar som fyller hela 4 år idag! På förmiddagen var jag och päronen i Västerås och köpte ny ridhjälm till mig då min gamla skruvar upp sig varje gång man ramlar av vilket inte känns jättesäkert... Sedan lagade jag lax till middag som päronen och killen fick avnjuta med semla som efterrätt. Älskart! Sedan åkte vi till ridhuset och hoppade studs med Lycke (tömkörning) för första gången någonsin, han är verkligen en naturbegåvning! En riktigt bra dag med andra ord! <3

Fredag den 13:de

Otursdag? Det tycker jag då inte! - Jag har studiedag och är ledig från skolan, sköööönt! - Jag spenderade förmiddagen med underbara människor! - Red ett bra dressyrpass på Lycke - Det är fint väder - Det blir tacos till middag - Livet är på topp!

glader!

Är så jäkla lycklig, men vet faktiskt inte varför. Jag bara studsar runt i huset och sjunger utan anledning. Om en kvart kommer några kompisar och hämtar upp mig för att bara åka runt och umgås eftersom att vi är lediga imorgon. Det är så himla kul att så många kompisar har fått körkort, älskart!

Shoppingdax

Nu bär det av mot Västerås och Erikslund med internatet för lite kvällshopping. Jag hade inte tänkt åka med men Lyzanne övertalade mig. Lydia, hon och jag ska strosa runt i affärer och ha det mysigt, jag har inte planerat att köpa något. Men hittar man något riktigt billigt på rean så vet man aldrig.. ;)

Kort skolvecka

Tillbaks i skolbänken igen efter helgen, men den här veckan är det bara fyra dagar som gäller då jag har studiedag på fredag. Samma nästa vecka fast då är jag ledig bara för att alla förutom tre i klassen ska på något annat så då vart vi andra lediga. Så skönt, och sedan väntar mitt sportlov. Så mitt humör är på topp! Hare gött!

matkoma!


en spännande lördag

Klockan är halv 3 och jag är hemma hos älsklingen efter en väldigt händelserik dag. Jag har longerat Jero och vart i ridhus med Lycke, det var jag klar med kl 9 imorse. Sedan åkte jag iväg till Oscar och vi har pimplat med hans släkt, åkt 3 km längdskidor och kört sköter, hur kul som helst! På kvällen åkte vi på 20-års fest och fick hur god mat som helst, potatisgratäng, sallad, kantarellbiffar och kladdkaka med glass och varm hallonsås. Jag var i himlen! Resten av festen var rätt tråkig så vi halv 1 bestämde vi oss för att åka hemmåt. Och såklart ska vi köra fast i drivsnö, som tur är kommer en snäll människa med fyrhjulsdriven jeep och drar loss oss så vi kunde fortsätta våran resa. Men tillslut kom vi i alla fall hem helskinande och trötta! God natt från oss!

freeedag!


dressyr

Idag väntar ett dressyrpass i ridhuset med Lycke och en barbackatur med Jero. Jag håller tummarna för att det blir ett bra pass så jag kan komma hem glad och nöjd!

RSS 2.0