Jobb

Jag blev precis inkallad att vara med på klövverkning imorgon på gården där jag ska ha min praktik i höst. Dom var en man kort och ringde mig, såklart man ställer upp! Det känns ju lite kul att man får jobb på sin praktikgård innan man ens har vart där! 👍

Picknickmys i solen <3


Sommarlov!

Nu har mitt sista sommarlov någonsin börjat och om två månader börjar jag mitt sista läsår på gymnasiet. Jag kan knappt fatta det. Det känns lite läskigt att jag inom ett år ska ut i arbetslivet och med det även vuxenlivet. Men det känns samtidigt riktigt roligt!

Vallskörd

Nu är vi igång med förstaskörden igen efter allt regn. Idag har jag suttit och kört slåtterkrossen, och på eftermiddagen började även mamma pressa. Det har växt något otroligt och strängarna blir väldigt tjocka och fina, det är då det är som roligast!

50 mil

Nyss hemkommen efter att ha suttit och kört fram och tillbaks till Linköping för att hämta hem brorsan. Men nu är han hemma och jag tänker gå och däcka på sängen!

studenten

Idag tog ingen mindre än Pontus studenten efter två år på gymnasiet. (Han är lite översmart) Grattis till honom!! 🎉

Värt...

Den här skolveckan har bestått av två lektioner, växtodling och svenska. En timme innan skolan i måndags fick jag sms från min mentor som sa att jag hade håltimme hela dagen då min engelskalärare var sjuk. I går hade jag mina lektioner och en håltimme. Idag hade jag tre håltimmar och en svenskalektion där vi inte skulle ha gjort någonting så jag struntade i den för det kändes väldigt onödigt att åka dit bara för den. Imorgon och på fredag är vi lediga pga studenten. Det blev en väldigt värd skolvecka alltså, men jag klagar inte. 😀
Dom här sötisarna har jag haft sällskap av i brist på skola 😍

RSS 2.0