mors dag

Grattis alla mammor på eran dag! Själv bakade jag en chokladtårta till min mamma med dimefluff och hallonmousse. Den blev inte så vacker men sååå himla god!
Nu är praktiken över för den här gången så imorgon är det skola på Ösby som gäller. Jag måste säga att det ska bli roligt att komma tillbaks till det vanliga igen och träffa alla härliga människor.

Veteranplöjning

På förmiddagen idag har jag vart på veteranplöjning, vilket inte var kul alls då det var halv storm och regn. Jag stod ut i några timmar men sedan åkte jag hem till Oscar och nu sitter jag under täcket i hans säng och äter godis. 😀

Tappsko

Hovslagaren var här i måndags, i tisdags tappade Jero en sko. Jag blir ju galen, EN dag, lite mer än så kan man väl begära att den ska sitta kvar?! I alla fall sägs det att hovslagaren ska komma nu på eftermiddagen men klockan är fem och jag har fortfarande inte hört något så mina förhoppningar börjar tvina bort. Men jag håller alla tummar och tår för att han snart dyker upp.'

WeHeartIt


impulsköp


Plötsligt fick jag mycket tid

Som rubriken lyder fick jag plötsligt mycket tid över då båda mina hästar har tappat varsin sko så dom tänker jag inte rida fören på måndag. Om min hovslagare kommer då det vill säga, det kan man ju aldrig lita på. Hovslagare i ett nötskal att aldrig komma när dom ska. -.-

En toppenhelg!

Min helg har vart riktigt bra! Lördagen började med att jag åkte till ridhuset med Lycke helt själv för första gången, vilket gick som en dans. Sedan åkte jag och hämtade upp Evelina och Hilda för att äta lite inne i Sala och handla inför min fest senare på kvällen. Festen vart Lyckad med trevliga människor. Söndagen spenderades mest i sängen med Oscar och hos hans nyfödda killingar. Så jäääääkla söta!!

Röd dag

Åh, så jag gillar röda dagar då man får vara ledig! I morse var jag och bästa mamma till ridhuset med Lycke och red ett perfekt dressyrpass barbacka. Man blir så glad när allt går som det ska! Efter lunch tog jag även en mysig barbackatur i skogen med fina Jero. Sedan klippte jag gräset som hade växt hur mycket som helst av allt detta regn. Och ni sitter jag i Oscars soffa och gör en karta över alla brunnar på praktikgården, kuuuul.... Ha det bäst!

1 vecka

Idag firar jag en vecka med körkort genom att hämta ut mitt körkort och köpa en ny mobil, Sony xperia Z3. Jag hoppas jag blir nöjd med den, men batteri tiden kan ju bara bli bättre i alla fall.

Hopplektion

Ikväll red jag och Elvira en lektion för ägaren till ridhuset. Elvira red lilla Wizze och båg lånade tränarens häst, Lion. Poängen med det var att jag måste jobba på mitt självförtroende i hoppningen så det ska gå bättre med Lycke. Lions är en stor tävlingshopphäst, tävlad på 1.10, som hoppar allt man styr honom på och gör inga dumheter över huvud taget. Det kändes som att det behövdes en hopplektion som man kunde vara avslappnad på. Det var i alla fall väldigt roligt och lärorikt, vi hoppade gissningsvis 80 cm vilket är mer än vad jag har hoppat på väldigt länge. ;) Jag har tyvärr ingen bild på honom så ni får nöja er med lilla Lyckpesfaks <3

Hemma

Hemma igen efter en väldigt trevlig helg i Stockholm med underbara människor och massa skratt. Vi har spelat sällskapsspel, turistat i storstaden och ätit mycket god mat. Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, därför tänker jag krypa ner i min sköna säng och ladda inför morgondagen med praktik och hopplektion.

Utkast: May. 10, 2015


Stockholm

Nu drar jag snart till Stockholm med Oscar för att hälsa på hans syrror. Vi stannar tills på söndag så ser ni en lantis virra omkring ute i storstaden så är det troligtvis jag. ;) Ikväll blir det grönan för att kolla på Zara Larsson! :)

KÖÖÖÖÖÖRKORT!!!


18!!!

Idag har vi mycket att fira, först och främst är jag numera myndig! Och den andra saken att fira är att jag klarade körkirtsteorin imorse, så halva körkortet är klart! Det är en sådan lättnad att ha det avklarat, nu gäller det bara att klara uppkörningen också...

Gårdagens firande

Igår kom en del av släkten på lunch, och resten kom lite senare för gofika för att fira min 18-års dag lite i förväg. Det var väldigt trevligt men det kanske inte är så mycket att skriva om... Jag fick en ny bilstereo av bästa Oscar att sätta in i min bil. Han skulle ha kommit och gjort det ikväll, men det blev inte så. Vi får väl se när det blir.

RSS 2.0