Dagens ridpass

Ridpass nr 1 på Wizze: Eftersom det var första gången jag red på honom så red vi bara ett kort pass för att lära känna varandra. Jag var lite nervös för Elvira har sagt att han inte alls brukar vara samarbetsvillig med nya ryttare och nu hade han dessutom inte blivit tiden på en månad. Men det gick så himla bra, vi red mycket volter för att mjukgöra honom och han var så härlig att rida och så duktig! Ett väldigt lyckat pass!
Ridpass nr 2 på Lycke: Vi åkte till ridhuset med honom, fast vi red ute i paddocken där det fans hinder uppsatta som Elvira la ned som kavalettibommar. Han gick som en klocka, så himla fint! Sedan kom även hon som äger stallet ut och gav lite bra tips, då gick det till och med ännu bättre. Hon är en duktig hopptränare som verkligen kan sin sak, jag borde nog ta någon lektion för henne någon gång också. Detta pass var alltså också helt super och vi fick mycket beröm av Elvira, kul!
Ridpass nr 3 på Jero: Det blev en barbackatur som vanligt och vi red runt lite på våra vallar och lite varstans. Han är så duktig så, sålänge man inte begär något av honom dvs... Hans psyke är inte det bästa om man säger så. Men som Skogsmulle är han helt underbar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0