gymmat

Idag efter skolan åkte jag och tjejerna in och gymmade i typ en och en halv timme. Det var tyvärr väldigt mycket folk men då har man ju mer att kolla på när man springer på löpbandet. Man måste se det positiva i saker. ;) Det är så skönt att träna, framför allt efteråt. Man känner sig nyttig jämfört mot att bara sitta hemma framför datan eller tv:n och försoffa sig. :)
Nu ska jag ta en skön dusch för att sedan gå och lägga mig. Natti natti! :)
 

Föräldrarmöte

Pappa och jag ska snart åka till skolan på föräldrarmöte med elever. Vi ska prata om våra klasströjor som vi måste beställa typ NU! Och så ska vi prata om klassresan som vi också borde bestämma typ NU! Vi i klassen är i alla fall eniga nu hur våran klasströja ska se ut; Limegrön tröja med lila luva och lila snören och så ska det stå "9B kan innehålla nötter" på den. Sjukt coolt ju! ;) Och vi valde Limegrön för att vi vill sticka ut lite istället för att välja svart eller marin som alla andra klasser. ;D Det är bra att våga sticka ut! Sedan vill vi gärna åka till Göteborg på klassresa men vi får väl se hur det blir med den saken... Det är ju liksom ganska så dyrt och så måste vi få alla föräldrar att gå med på det vilket inte kommer bli det lättaste. Men det är värt ett försök! ;D
Men innan mötet så ska jag gå och laga lite pasta och några biffliknande saker till mig så jag får lite energi så jag kan säga precis vad jag tycker! ;D
Cya!
 
 

gymnasieval

Igår sökte jag till gymasiet! Jag valde Ösbys naturbruksgymnasium i första hand och Jällas naturbruksgymnasium i andra hand. Håll tummarna för att jag kommer in! :D Det har varit ganska jobbigt att bestämma sig. Jag har velat fram och tillbaks under hela jullovet. Jag har inte varit helt säker på att jag vill ge upp alla mina aktiviteter och flytta hemifrån och bo på internat vilket jag måste göra om jag ska gå på Ösby. Men nu är det nog ändå bara sången jag måste ge upp för jag kan ju byta till en ridskola i Sala istället så kan fortsätta med det. Det är dock väldigt sorgligt att sluta på min nuvarande ridskola eftersom jag gillar den väldigt mycket och jag har en så bra ridgrupp. Men men... Och sedan kommer jag ju hem på helgerna så då kan jag åka och rida på mina medryttarhästar. :) 
Jag lider verkligen med dom som inte vet vilken linje/gymnasium dom vill gå på eller som inte har någon aning om vad dom vill jobba med i framtiden. Jag har ändå vetat vad jag vill bli i princip hela mitt liv och jag tyckte det var jobbigt att välja. 
 

tränat

Jag har varit inne i stan idag och gymmat med Hilda. Det är så skönt att träna och då behöver man ju inte få lika dåligt samvete om man äter något onyttigt någon gång ibland. :) 
Jag vill verkligen bli lite fit innan språkresan till Bournemouth så man kan gå runt i bikini utan att skämmas! Men det tycker jag att jag borde kunna lyckas med. :) 

stallet <3

Idag har vi varit och firat min kusin. Han fyllde 17 i torsdags så grattis i efterskott till honom! :D Vi fick massa kakor, bullar, drömtårta och vanlig tårta, så jag känner mig fett tjock nu! ;) Men jag ska kanske åka in till stan imorgon med några kompisar och träna så att allt fett försvinner! :D 
Efter födelsedagsfirandet åkte jag direkt till stallet      och red en sväng med en tjej vid namn Mathilda. Det var riktigt mysigt/kul att rida idag och pyssla med hästarna. :) ...Fast hästarnas ägare är magsjuk så jag hoppas verkligen att jag inte har blivit smittad! :s 
 


Fredag! :D

Förlåt att jag inte har bloggat på sååååååå länge. Men nu funderar jag på om jag ska börja igen. Problemet är bara att jag aldrig vet vad jag ska skriva om... Men nu har det kanske börjat hända lite mer i mitt liv så då kanske det går bättre. Jag kan ju pröva i alla fall. ;) 
 
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi hade SO, svenska och engelska, vi hade vikarie på alla lektioner så vi gjorde typ inget vettigt på hela dagen, vi satt mest och pratade med varandra. ;) Sedan efter skolan åkte jag till tandläkaren för en helt vanlig undersökning. Allt såg bra ut, jag hade varken hål eller tandsten. :D Sedan hade jag planerat att rida fast jag sket i det eftersom det är så jäkla kallt! -13 eller nått. Och mina händer tål verkligen inte kyla så jag tyckte det va bäst att stanna hemma. Men jag ska åka dit imorgon istället och rida med hästarnas ägare. :)
Nu ska jag kolla på några avsnitt av gossip girl! Ha det bra! :D
 
 
 

RSS 2.0