...

Nu är praon slut då... :( Det va så jäkla kul! :) Tur att jag i alla fall rider där också så at jag får fortsätta med att träffa mina sötnosar. :) <3


Sista praodagen. Ester på Capena, Lollo och jag på Kevin. :)



haha :p

Från: roflpie.tk

Första veckan avklarad

Nu är första praoveckan avklarad då. :) Det känns som att veckan har gått skitsnabbt, har haft sååå kul! :) Fast fötterna blev ju ganska så möra om man säger så. :p Och igår va det ju inte världens trevligaste väder att ta in och ut hästarna i, eller att gå ut med hösilage åt dom - man fick ganska så kalla fingrar, men det va ändå kul. :)



Prao

Imorgon börjar praon, ska ju som sagt vara på Enköpings ridklubb tillsammans med Ester och Lollo, ska bli skitkul. :D
Jag ska vara där 7.30 och slutar 16.00, men sedan ska jag vara kvar efteråt också för att ha min ridlektion också kl 17.00-17.45. ASKUL!!!! :D


Joppe <3

Monopol

Har suttit och spelat monopol med mina kusiner i flera timmar, blev dock inte så seriöst mot slutet. :p

Ikväll ska One Direktion vara med i "kvällen är din"! :D Glöm inte att kolla på det alla one direction fans :D





Aerobics

Har precis bokat aerobicsen som jag ska åka på senare ikväll. Det va 4 bokade av 34 platser, så det va inte så många direkt. :p
Har varit i skolan idag som vanligt. Vi sprang spåret (drygt 2km) på idrotten, fast jag gick/joggade tillsammans med Hilda, det tog 16.10 min. :) Men igår sprang jag hela på 12.50 min. :)


Hellosan ;D

Har varit i Uppsala och shoppat idag. Det va riktigt kul faktiskt, jag provade några grejer, men det va inget som jag riktigt fastnade för.
Nu måste jag göra minst en bokrecension och läsa igenom lite till engelskan... :/


Haha
Från: WeHeartIt :)

Glad Påsk! :D

Ja.... det har väl inte hänt så värst mycket idag, Min morbror är här så vi åt kakbuffe på gyllenebrunnen och så har jag sett på 2 Harry potter filmer - fången från azkeban och halvblodsprinsen. :)
Och så har jag förstås ätit alldeles för mycket choklad ;)

Kalvförlamning

Har precis kommit in efter att ha varit i ladugården. Skulle igentligen ha hjälp pappa att lyfta upp en ko med kalvförlamning, men pappa ringde till en veterinär i stället, så vi hällde i henne dropp med kalk i stället, så får vi hoppas att hon kan ställa sig upp själv sen. :)

April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill :p

Idag har det väl inte hänt så värst mycket.... Dagen började med att mamma lurade mig :/ Hon kom inspringande när jag åt frukost och skrek: Pixel är uppe på ladugårdstaket och kan inte komma ner. Så jag sprang ut och traslade fram en stege ifrån maskinhallen. Men sedan när jag kollade uppe på taket så va Pixel inte där. Det visade sig att mamma hade stängt in honnom i hennes sovrum så att hon skulle kunna lura mig. XD
Sedan plockade jag fram lite påskpynt och satte upp fjädrar i en av våra buskar. Sen direkt före fikat så gick jag ut och sprang en sväng... Och efter det så gick jag ut ett tag med Bella. (en kalv) Och sen satte jag mig framför twilight och slöade med en liten vit katt i knät. <3 Det va väl typ min dag... och nu har jag tänkt att jag kanske ska crosstraina lite... :)


RSS 2.0