Spring!

Imorgon kommer våren! Mars = vår. Nu har det ju varit lite varmare i två dagar och snön har börjat smälta, jag hoppas verkligen att det fortsätter så. Jag vill inte ha någon snö längre, jag vill ha värme och sol så man slipper alla fula tjocktröjor.
Våren är såååå välkommen! :D
 
 
 

Hoppade studs :D

Jag måste bara säga att det var sjukt kul på ridningen igår! Vi hoppade studs med fyra hinder. Jag hade Joppe igen och han var jätte pigg och det är mycket roligare att rida pigga hästar en slöa. :)

Just nu sitter jag på bussen på väg hem från kören. Och innan det hade jag och Ester idrottsfritids för två klasser. ettorna och tvåorna. Vi spelade badminton, vi gjorde det förra gången också men dom tyckte det var så kul så vi körde det igen. Dom är så jäkla gulliga och lättroade så det är ju bra. :) Och så tjänar vi 150 kr var, vilket är lite awesome! Det är ändå ganska lättförtjänade pengar + att det är roligt, så det är helt klart värt det. :)



School

Imorgon börjar skolan igen efter sportlovet. Suck. Jag orkar verkligen inte! Jag orkar inte gå upp tidigt för att sedan sitta och plugga i flera timmar utan att lära sig något. Så jävla meningslöst! Det vi lär oss i skolan på en vecka skulle jag nog kunna lära mig hemma på bara några timmar. Men nu är det bara drygt 100 dagar kvar tills skolavslutningen så jag får väl stå ut. Men jag kommer sakna alla kompisar så sjukt mycket när vi har gått ut. Fatta vad mycket jag kommer gråta på skolavslutningen! Men jag längtar ändå dit så att det händer något nytt i mitt liv. :)
 
 
 

...

Imorse var jag i stallet, jag skulle ha ridit med Mathilda men hon orkade inte upp ur sängen. Så jag red en sväng på Jero medans hans ägare gick med sina hundar och barn. Så det blev trevligt även fast det inte riktigt blev som det var tänkt från början. :) Sedan när jag kom hem så hade min morbror kommit och han ska stanna här tills imorgon. Och imorgon ska vi skjutsa hem honom till Uppsala och eventuellt shoppa lite. Vi ska i alla fall köpa en ny fån åt brorsan då han har gjort sönder sin gamla. Så det blir nog trevligt. :)
Nu ska jag kolla på flickvänner från förr. Cya! ;)

Stockholm

Igår var jag i stockholm med mina föräldrar och hälsade på mormors barndomsvän + hennes man. Det var väl trevligt men dom hade det så fint där med dyra saker och grejs så det kändes inte riktigt som om jag passade in där... Men det var i alla fall kul att träffa dom. :) Sedan på hemvägen stannade vi vid mörby centrum och kollade i lite afärer. Jag hittade ett svart linne och en svart bandeu BH på lindex som jag ska använda i sommar. :) 
  
Just nu sitter jag och laddar ner gossip girl season 6 för jag kollade klart på sesong 5 igår. Gossip girl är så jäkla bra asså! :D Medans jag väntar på att den ska laddas ner kanske jag ska kolla på någon film eller nått. Så himla socialt! ;p 
 
Ha en bra dag! :D
 

Frissan

Jag var hos frissan idag och klippte mig. Fy fan säger jag bara! Hon klippte säkert av en dryg dm även fast jag sa att hon bara skulle ta topparna för jag vill ha långt hår. Det var helt klart sista gången jag klippte mig hos henne! Så jävla dåligt! :@

sunday

Idag har jag varit i stallet som vanligt och så har jag varit inne och tränat. Det finns väl inte så mycket att säga om det igentligen...
Just nu sitter jag och slöar i soffan framför så ska det låta. Det kan faktiskt vara ganska skojigt ibland. ;)
Jag har inget mer att skriva om för tillfället så jag avslutar det här korta inlägget här. ;)




finally friday!

Nu är det äntligen fredag! Och nu väntar en veckas lov. Så jäkla skönt! :D Jag har inte planerat så mycket inför lovet förutom ett besök i Stockholm med lite shopping. Sedan ska jag väl säkert till stallet också som vanligt. ;D

Idag har det inte hänt ett piss i skolan, vi har bara kollat på någon film om andra världskriget. Den var väl skapligt bra men man fick ont i rumpan av att sitta på en hård stol hela dagen. :/
Efter skolan tog jag bussen till stallet. Jag mockade och red en sväng med hästarnas ägare. Trevligt, trevligt! :)
Nu har jag precis kommit hem från stan. Vi var och handlade mat och skjutsade iväg brorsan på ett lan. Jag fattar seriöst inte poängen med att lana! Det kan väl inte vara kul att spela data i flera dygn utan att sova?! Jag fattar inte grejen! Men men, om han tycker det är kul så... ;)




happy valentine's day! ♥

Glad alla hjärtans dag! Och grattis till mina små katter som fyller två år idag! ♥ Hur gulligt är inte det att de fyller år på alla hjärtans dag?!?! Jag tycker i alla fall att det är urgulligt!!

Idag i skolan hände det inte ett skit. Vi kollade bara på två filmer, the hangover 1 och 2. Dom var ju inte så jätte bra... så man skulle ju nästan kunna ha stannat hemma idag. :/
Sedan när jag kom hem bakade jag cupcakes som jag bjöd familjen på som alla hjärtans dag fika. Dom blev faktiskt jäkligt goda! ;D ...Fast kanske inte så jätte snygga. Men det är ju smaken som är viktigast. :)

Hoppas alla har haft en mysig dag. God natt! :)









sveriges mästerkock

Sitter och kollar på Sveriges mästerkock. Det är lite löjligt igentligen att man tävlar om att laga mat. Fast det är ändå ganska kul att kolla på det. ;) 
 
Imorgon är det elevensval i skolan så det kommer nog bli ganska chill.  På morgonen ska typ eleverna från estetprogrammet komma och ha en konsert eller nått och sedan ska vi ha studietid fram till lunch. Och efter lunchen ska vi få kolla på en valfri film, jag tror inte att vi har bestämt vilken än... men det visar sig. ;)
God natt! :)
 
 

vecka 7

Har precis kommit hem från stallet. Surprise! ;D Jag mockade lite och red en sväng med hästarnas ägares syster. Trevligt, trevligt. Det är dock kanske inte så kul för er att läsa om det... Men jag är i stallet en väldigt stor del av mitt  liv så ni får stå ut med lite sånt tjafs också. ;)
 
Imorgon är det måndag och vi har friluftsdag i skolan så hela högstadiet ska åka till skattmansö. Nästan alla i min klass ska åka slalom inklusive mig. Och sedan på eftermiddagen ska jag till ridskolan och ha ridlektion som vanligt. Så det kommer nog bli en väldigt rolig dag. :)
På tisdag ska jag och Ester ha idrottsfritids efter skolan. Man ska typ ordna en idrottslektion för småbarnen, vi ska lära dom spela badminton. (ev. med ballonger) ;D
På onsdag, torsdag och fredag ska jag åka till stallet och troligtvis i helgen med. ;D
  Jag tror faktiskt att det här kommer bli en jäkligt bra vecka! :D Hoppas eran vecka kommer bli like awesome som min! :)
 
Önska <3

I miss you!

Jag tänkte tillägna det här inlägget till min hund som dog sommaren 2011, Valle. Han var världens snällaste hund, förutom att han var osäker och bet människor han inte kände. Det var därför vi fick lov att avliva honom. 
Valle var en vit/brun dansk-svensk gårdshund. Han var världens bästa hund, gosig, busig och lydig. Jag älskade honom över allt annat i hela världen, och älskar honom fortfarande. Han blev bara 5 år gammal, men han hade ett väldigt bra liv. Han fick gå på långa promenader och fick gå ut lös så mycket han ville. Han levde ett lyckligt men kort liv. Inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar honom! Men jag vet att han fortfarande är med mig i hjärtat även fast han inte är kvar på denna jord, och vi kommer få återförenas igen någon dag. 
Han har gett mig många bra minnen. Han har en stor plats i mitt hjärta, han betydde så otroligt mycket för mig! 
Jag kommer nog aldrig glömma dagen då mamma bestämde att vi behövde avliva honom. Jag grät kostant i flera dagar. Det var det hämskaste jag någonsin har varit med om.
Jag kommer aldrig glömma dig Valle, vila i frid! <3
 
 

Totally!!




nationellt prov!!

Imorgon har vi ett tre timmar och tjugo minuter långt svenska prov i läsförståelse. Ghaaaa! Jag vill inte! Jag suger i läsförståelse, jag brukar typ inte fatta någonting. Jag är så körd! :O Men det är väl bara att göra sitt bästa och hoppas att man klarar det. Det kan ju gå om man har tur. ;) Man får ju ha med sig fika på nationella prov så jag har köpt vindruvor och mörk choklad. mums! ;)
Önska mig lycka till! :D





Monday

Idag har det inte hänt något speciellt. Jag var i skolan som vanligt och där hände det väl inget roligt direkt, jag satt mest och hade tråkigt... ;) Sedan efter skolan åkte jag in och hade ridlektion. Kuligt, kuligt! Jag hade Joppe, han kan vara lite tjurig i spiltan men annars är han en jättesnäll häst. Vi hade dressyr och han är en väldigt duktig dressyrhäst så det gick bra. Plus att han var rätt pigg idag så det var kul! :)





LOL

Har precis kollat klart på filmen LOL med Miley Cyrus. Måste säga att den var sjukt bra! Till skillnad från melodifestivalen som sög... Varför kan dom aldrig göra bra låtar till melodifestivalen? Det är nästan aldrig någon bra låt med där, jag fattar inte hur dom lyckas!?
 
Imorgon ska jag åka till stallet. Vi får se om det går att rida för det är ju så jäkla halt överallt, men det kanske går att rida någonstans... Annars får jag väl bara mocka och gosa med hästarna. :) Sedan på eftermiddagen ska jag och Eve åka in och träna, vilket jag verkligen behöver då har jag tryckt i mig massa onyttigeter idag. ;)
God natt världen! :)
 
                                                               
 

Happy soul! :D

Jag och tjejerna var inne och gymmade idag igen. Jag hade inte så mycket motivation idag, men det var kul när man väl kom dit. :) Igentligen så hade jag planerat att åka till stallet idag och rida men det var för halt så jag åkte till gymmet istället. Man mår så himla bra av att träna! Man känner verkligen att man blir piggare. Och då orkar man plugga mer och då skriver man bättre på proven, vilket är jäkligt nice! :D
 

RSS 2.0